FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γιώργος Παμλίδης!(pics-vids)

Τα μεταγραφικά σενάρια θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Παμλίδη και το LamiaSports σας δίνει ότι πληροφορία χρειάζεται να ξέρετε για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όπως δαιβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, δημοσιεύματα από την Κέρκυρα συνδέουν τον ΠΑΣ Λαμία και τον νεαρό επιθετικό του ΑΟΚ Κέρκυρας, Γιώργο Παμλίδη.

Το LamiaSports μάζεψε όλες τις πληροφορίες για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή και σας τις παρουσιάζει μέσα από ένα μικρό αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Γιώργος Παμλίδης γεννήθηκε στην Κατερίνη, στις 13 Νοεμβρίου του 1993, είναι 24 ετών και η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τα πραγματοποίησε στον Θερμαϊκό Κορινού, ενώ το 2013 αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ομαδική φωτογραφία όταν αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αντιμετώπισε στο πλαίσιο του Κυπέλλου τη Γ΄Εθνικής τον ΠΑΣ Λαμία, το 2013.

Tον ΠΑΣ Λαμία, τον έχει αντιμετωπίσει όμως και ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη. Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε τη διετία 2014-2016, έχοντας 31 παιχνίδια συνολικά και 3 τέρματα.

Για μισή σεζόν και όταν ανήκε στο δυναμικό του Εργοτέλη, αγωνίστηκε και στην ΑΕΛ έχοντας 6 συμμετοχές.

Τη σεζον 2015-2016 και για την 3η αγωνιστική της Football League, ο Εργοτέλης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Λαμία με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το 0-1 για τον ΠΑΣ είχε κάνει ο Κοντεών ενώ ο Παμλίδης είχε απαντήσει για την ομάδα της Κρήτης.

Θυμηθείτε τα γκολ:

Το 2016 ο 24χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή για τον ΑΟΚ Κέρκυρα, στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Με τους Φαίακες έχει παίξει 44 φορές και έχει πετύχει συνολικά 5 γκολ, ενώ φέτος έχει και 2 ασίστς.

Μάλιστα, ένα από τα 5 γκολ το έχει πετύχει και απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στον αγώνα του ΔΑΚ Λαμίας όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

Ο Παμλίδης είχε ανοίξει το σκορ, αλλά ο Πίτι είχε απαντήσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε τώρα μερικά γκολ από τον Γιώργο Παμλίδη:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button