Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της EJU Καφενταράκης και Ηλιάδης

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU), Σεργκέι Σολοβέιτσικ, συναντήθηκαν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενείται από σήμερα στο Τελ Αβίβ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (EOT), Γιάννης Καφενταράκης και ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν το ελληνικό τζούντο και πιο συγκεκριμένα τις εξελίξεις πάνω στα διοικητικά ζητήματα. Ο κ. Σολοβέιτσικ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση του θέματος που είχε προκύψει με την προσωρινή διοίκηση, επισημαίνοντας ότι η η διοικητική ηρεμία σύντομα θα φέρει καρπούς. Ο κ. Καφενταράκης από την πλευρά του, έκανε λόγο για επιστροφή στη νομιμότητα, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στην όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή του ελληνικού τζούντο στις διεθνείς επιτυχίες.

Σολοβέιτσικ και Καφενταράκης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους επόμενους μήνες, προκειμένου να συζητηθεί και το θέμα ανάληψης από πλευράς Ελλάδας, κάποιων εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων του 2019 αλλά και του 2020.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button