«Βλέπει» Ναζλίδη ο Άρης

Ο Θωμάς Ναζλίδης αποχώρησε από την ΑΕΛ και ο Άρης είναι από τις πρώτες ομάδες που θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν. Τι… βγαίνει από το περιβάλλον του παίκτη και πότε αναμένονται οι εξελίξεις.
Ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στη Super League, με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να ακούγονται αρκετά ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια ενόψει της νέας σεζόν.
Παρόλα αυτά τα περισσότερα απ’αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πλην μερικών εξαιρέσεων. Μια από τις εξαιρέσεις αυτές, αποτελεί το όνομα του Θωμά Ναζλίδη.
Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος φορ που μετά από την μετατροπή του συμβολαίου του (σ.σ είχε τριετές και έγινε διετές), αποχωρεί από τη Λάρισα το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν.
Ωστόσο οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει, θα είναι αφότου ο Ναζλίδης ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους «βυσσινί» στις αρχές Μαΐου.
πηγή: sdna











