Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Συμφωνία με τον Κροάτη μέσο, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς!

Την πρώτη καλοκαιρινή του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άρης που ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο μέσο της Κόνιασπορ, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς. #stoiximan_slgr #arisfc #DomagojPavicic #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Την πρώτη καλοκαιρινή του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άρης που ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο μέσο της Κόνιασπορ, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

Στην τελική ευθεία για την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται ο Άρης, που πήρε το «ναι» από τον Κροάτη χαφ, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονο άσο, με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα να τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Ριέκα. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, περισσότερο ως επιτελικός μέσος (72 παιχνίδια) αλλά και αμυντικός χαφ (52 αγώνες) στα χρόνια που ήταν στην κροατική ομάδα.

Η υπόθεση του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τον πρώην παίκτη της Κόνιασπορ μάλιστα να αναμένεται σήμερα (17/6) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button