FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παντελιάδης: «Η Λαμία έχει μεγάλη δυναμική-Κομβικής σημασίας τα παιχνίδια με Πλατανιά και Απόλλων»

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Σάκης Παντελιάδης μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Net 101.9» και στον Πάνο Κατσώνη τόνισε πως η ομάδα της Φθιώτιδας έχει μεγάλη δυναμική και χρόνο με τον αυτή θα αυξάνεται. Δείτε τι δήλωσε για το μέλλον του, καθώς και για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Παντελιάδη:

«Στην αρχή της χρονιάς όλοι μας θεωρούσαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Αυτό ήταν έξτρα πίεση αλλά και έξτρα κίνητρο να αποδείξουμε το αντίθετο. Είχαμε καλό πρόσωπο, ξέραμε όλοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μείναμε στην κατηγορία απέναντι σε καλές ομάδες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε με το δεξί στην Ξάνθη πήραμε το «χ», το διπλό στον Αστέρα Τρίπολης, που όπως εξελίχτηκε ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Κάτι τέτοια παιχνίδια σου δίνουν ψυχολογία, σου δίνουν φτερά».

Για το πως «χτίστηκε» η ομάδα και για το αμυντικογενές ποδόσφαιρο τόνισε: «Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η αμυντική τακτική για μια ομάδα που θέλει να σωθεί. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες πρέπει να δίνουν  βαρύτητα στην άμυνά τους. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ το έκαναν αυτό αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να έχεις και στην επίθεση επικίνδυνους παίκτες. Το ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ σίγουρα είναι από τα κλειδιά της επιτυχίας. Σε αυτό το κομμάτι τα καταφέραμε και σε παιχνίδια καίριας σημασίας η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα, και τα έπαιρνε…».

Ποιο παιχνίδι θεώρησε ο ίδιος σαν το σημαντικότερο: «Έτσι όπως σκέφτομαι όλο το πρωτάθλημα ήταν κάποια ματς κομβικής σημασίας που το ένα έφερνε το άλλο. Με τον Πλατανιά στη Λαμία, η ισοπαλία στον Απόλλωνα…υπάρχουν παιχνίδια που σε οδηγούν με άλλο αέρα στο επόμενο τελικό. Σίγουρα το άγχος θα ήταν περισσότερο αν ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το άγχος σε καταβάλει όταν θες ένα αποτέλεσμα. Δεν γίνεται σε μια χρονιά να τα καταφέρεις όλα. Οι βάσεις έχουν μπει και πάνω σε αυτό μπορούν να χτίζονται κάθε χρόνο και καινούργια πράγματα. Η Λαμία έχει τη δυναμική και με το χρόνο και τον κόσμο και με τη διοίκηση να κάνει μεγάλα πράγματα».

Για τη διοίκηση και τον προπονητή είπε: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και στις χαρές και τις λύπες. Με τον Απόλλωνα δεν μας άρεσε καθόλου αυτό που έγινε (σ.σ. αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων). Και ο προπονητής και η διοίκηση μας κράτησαν συγκεντρωμένους και η ομάδα σώθηκε από δικά της αποτελέσματα και όχι από το τι θα κάνουν οι άλλοι, πράγμα πολύ σημαντικό. Ο κόσμος σίγουρα θέλει να δει θέαμα και γκολ, πολλά πράγματα αλλά σε κάποια ματς πρέπει να κοιτάς και την ουσία».

Για την επόμενη χρονιά και το θα κάνει ίδιος: «Το πρώτο που περιμένω είναι να μιλήσω με την ομάδα της Λαμίας γιατί αυτό είναι το σωστό. Η Λαμία έχει δυναμική κάθε χρόνο να μεγαλώνει σαν ομάδα. Υπάρχουν ομάδες με πιο βαριά φανέλα αλλά είναι πιο κάτω από τη Λαμία. Έχει τα φόντα η Λαμία να γίνει μεγάλη ομάδα και το εύχομαι αυτό είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι».

Για τον κόσμο τόνισε«Ο κόσμος είναι το πρώτο κομμάτι της δυναμικής. Σε δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας βοήθησε και πήραμε πολύτιμους βαθμούς. Έτσι πρέπει να είναι γιατί του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι».

Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ποια ήταν καλύτερη: «Και οι δύο ομάδες δίκαια βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κρίθηκε ένα παιχνίδι στο τέλος με μια απόφαση αμφισβητούμενη, στα δικαστήρια. Εύχομαι η ΑΕΚ που το κέρδισε να είναι η δίκαιη πρωταθλήτρια. Υπάρχει και η άλλη άποψη, αυτό που εύχομαι εγώ είναι να κρίνονται μέσα στο γήπεδο…».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button