FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χαλβατζής προς Παπαϊωάννου: «Φίλε Πανουργιά… πρέπει να μείνεις!»

Την στήριξη του προς το πρόσωπο του Πανουργιά Παπαϊωάννου έδειξε μέσω ανοιχτής επιστολής του ο άλλοτε γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Χαλβατζής.

Πριν από λίγες ημέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM Ενα», σημείωσε πως ο «κύκλος του στη Λαμία τελείωσε» και πως πρέπει να έρθει στην ομάδα νέο αίμα.

Η πρόθεση του κ. Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από την ομάδα της Λαμίας ήταν γνωστές εδώ και αρκετό καιρό και εννοείται πως ήταν και απολύτως κατανοητές.

Τώρα όμως, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει τη Λαμία από πολλά πόστα, ο Γιάννης Χαλβατζής μέσω ανοιχτής του επιστολής, έδειξε την στήριξή του στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, τονίζοντάς του πως πρέπει να παραμείνει στη θέση του… αν είναι δυνατόν για πάντα!!!

Διαβάστε την επιστολή:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ….

Προς ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ… Φιλε Πανουργια….Πρέπει να μείνεις…..ει δυνατόν για παντα.Ποτέ δε θα ξεχάσω πως ξεκινήσαμε μαζί στο Α τοπικό πως πορευτικαμε μαζί στη Δ Εθνική τότε και αργότερα στη Γ ‘…αλλα και στη Β εθνικη.

Είχα την τύχη να βρεθώ μαζί σου αρχικά ως γεν αρχηγός της ομάδος και αργότερα στη Β Εθνική ως υπεύθυνος ασφαλείας αλλα προπαντων σαν φιλος ..Επειδή λοιπόν ξερω τα πιστεύω σου,την φιλοσοφία σου και την αγάπη σου για αυτη την ομαδα ,σε καλώ ανοιχτά .ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ….

Υ.Γ.ηλίθιοι άσχετοι και κυρίως αγνωμονες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα άλλωστε από κάτι τέτοιους η ομάδα έφτασε στο τοπικό τοτε.Η ομάδα ομως δεν ανήκει Σ αυτούς ανήκει στους υπόλοιπους και στην πόλη μας…..και μας κάνει κάθε μέρα περηφανους..

foto: lamiaragate3

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button