Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

🔥 Μεταγραφική «τρέλα» στον ΟΦΗ: Στόπερ από το εξωτερικό και Κατσίκας για τη θέση «1»!

⚫⚪ Τρέχουν οι μεταγραφές στον ΟΦΗ! Στόπερ από το εξωτερικό και Παναγιώτης Κατσίκας για τη θέση «1» 🔜 ❌ Δεν παίζουν Φερνάντες και Τσιλούλης. #ΟΦΗ #Μεταγραφές #SuperLeague #Κατσίκας #Νταμπίζας #ΠΑΣΟΦΗ #SLGR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να κινούνται άμεσα για την απόκτηση στόπερ και τερματοφύλακα, δύο θέσεις-προτεραιότητες ενόψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία.

✅ Έρχεται στόπερ από το εξωτερικό

Η βασικότερη ανάγκη εντοπίζεται στο κέντρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Σίλβα. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει και τον «λευκό καπνό» να αναμένεται άμεσα.

🧤 Προβάδισμα Κατσικά για τη θέση του τερματοφύλακα

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει και την προσθήκη Έλληνα τερματοφύλακα κάτω των 30 ετών, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Χριστογέωργο και Λίλο. Ο πρώτος έχει το προβάδισμα για τη θέση του βασικού, ενώ ο νεαρός Λίλος θα παλέψει με τον νέο πορτιέρε για τη δεύτερη θέση.

Ψηλά στη λίστα του ΟΦΗ βρίσκεται ο Παναγιώτης Κατσίκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Ο 25χρονος (γεννημένος το 1999) τερματοφύλακας έχει ύψος 1.90μ., μέτρησε 45 συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και κρίνεται ιδανικός για το προφίλ που αναζητείται. Εξετάστηκε και ο Σουλούκος (πρώην ΑΕΛ), αλλά ο Κατσίκας έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

❌ Δεν προκύπτει θέμα Φερνάντες – Τσιλούλη

Όσον αφορά τα σενάρια που συνδέουν τον ΟΦΗ με τους Πάολο Φερνάντες και Σωτήρη Τσιλούλη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υφίσταται μεταγραφικό ενδιαφέρον για κανέναν εκ των δύο. Οι Κρητικοί έχουν άλλες προτεραιότητες, και η ενδεχόμενη ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή θα εξαρτηθεί από αποχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button