FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μπεχαράνο που ήρθε… και ο Καπέλ που έρχεται!(pics)

Ο Μπεχαράνο πλέον είναι «κυανόλευκος», ο Καπέλ ετοιμάζεται να γίνει και το LamiaSports σας παρουσιάζει τις καρτέλες των δύο ποδοσφαιριστών με τα στατιστικά τους, ζητώντας τη βοήθεια του Football Manager 2019.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς ο Μάκης Χάβος αμυντικό χαφ ζήτησε… αμυντικό χαφ του έφερε.

Πλέον, ο Ντάνι Μπεχαράνο φοράει τα «κυανόλευκα» και θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ στη SuperLeague, την οποία γνωρίζει καλά.

Εκτός από ανασταλτικό χαφ, ο Χάβος έχει ζητήσει και εξτρέμ με τον «Άγιο Βασίλη» να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λεάντρο Καπέλ, επίσης γνώριμο από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό και όχι μόνο…

Τώρα, το LamiaSports για να ξέρετε εσείς τι ψωνίζει ο ΠΑΣ Λαμία σας παρουσιάζει τις καρτέλες των στατιστικών του Βολιβιανού και του Ολλανδού, με τη βοήθεια του Football Manager 2019.

Ας ξεκινήσουμε:

Ντάνι Μπεχαράνο. 25χρονος αμυντικός χαφ, με 20 συμμετοχές στην Εθνική Βολιβίας.

Ως αμυντικό χαφ, αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο και πρέπει να εξετάζουμε στα στατιστικά των ανασταλτικών μέσων είναι το μαρκάρισμα και τα τάκλιν.

Ο Μπεχαράνο, έχει 14 στο μαρκάρισμα και 13 στα τάκλιν. Αρκετά καλά στατιστικά και τα δύο. Επίσης, έχει 12 στις πάσες το οποίο είναι εξίσου σημαντικό για ποδοσφαιριστή του κέντρου, ενώ έχει 12 στην τεχνική κατάρτιση και 11 σε ντρίμπλα και πρώτη επαφή.

Τώρα, όσο αφορά τα ψυχικά αυτό που ξεχωρίζει (δυστυχώς) από τον Μπεχαράνο είναι το 16 στην επιθετικότητα κάτι που σημαίνει πως παίζει αρκετά σκληρά. Όμως, έχει και 15 στην εργατικότητα, στην αποφασιστικότητα αλλά και 14 στην κρίση. Η ομαδικότητά του είναι στο 13 όπως και η τοποθέτηση.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα του, ο Ντάνι είναι ένα πραγματικό τέρας…

Έχει 11 στην ευκινησία, 12 στην ταχύτητα, την ισορροπία, στην επιτάχυνση και στην έκταση άλματος. Ένα 13 έχει στη δύναμη και ένα 14 στην αντοχή. Τον μεγαλύτερό του βαθμό ο Μπεχαράνο τον έχει στη φυσική αντοχή όπου βρίσκεται στο 15.

 

Λεάντρο Καπέλ. 28χρονος εξτρέμ, Ολλανδός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά και αριστερά καθώς και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Καπέλ αποτελεί έναν ποιοτικό και γρήγορο εξτρέμ, ο οποίος έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα.

Στα χαρακτηριστικά του τώρα, έχουμε 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, 11 στα μακρινά σουτ και 12 στη σέντρα, η οποία χρειάζεται σε έναν μεσοεπιθετικό.

Αυτά που ξεχωρίζουν όμως, είναι το 14 στη ντρίμπλα, το 13 στην πρώτη επαφή και το 16(!) στην τεχνική κατάρτιση.

Τώρα, στα ψυχικά θα δούμε πως ο Ολλανδός έχει 12 στην αντίληψη και στο φυσικό ταλέντο αλλά και ένα 11 στην επιθετικότητα. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του, είναι η κίνηση χωρίς τη μπάλα με βαθμό 13.

Στα σωματικά/φυσικά προσόντα, ο Καπέλ έχει 11 στην αντοχή και στην έκταση άλματος και 13 στην ταχύτητα. Έχει όμως και 14 στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή.

Αυτά το ολίγα λοιπόν για μία μεταγραφή που ολοκληρώθηκε και για μία ακόμη που είναι στα σκαριά…

Άντε και καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button