FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Όποιος μπορεί και θέλει ας έρθει να αναλάβει»

Ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει και μπορεί να αναλάβει τον ΠΑΣ Λαμία, έκανε σήμερα το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου αμέσως μετά την βράβευση του Πίτι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αυτό που βγαίνει σαν είδηση είναι ότι έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον μπορεί και έχει τη δύναμη να έρθει να αναλάβει την ομάδα.

Ο ίδιος όπως υπογράμμισε κουράστηκε, καθώς όλα μόνος του τα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια και τα περνάει ακόμη. Όμως, τόνισε πως και ακόμη και δεν βρεθεί κάποιος καθώς δεν έχει υπάρχει και ενδιαφέρον, τότε η ομάδα δεν θα διαλυθεί ούτε θα καταστραφεί.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου:

Για το γκολ που πέτυχε ο Πίτι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Εντάξει, αναμφίβολα είναι το πιο ωραίο γκολ, όπως το είδαμε όλοι. Αλλά, ο Πίτι έχει προσφέρει πολλά φέτος στην ομάδα της Λαμίας και πιστεύω για εμένα προσωπικά δεν ήταν μόνο το γκολ. Ήταν τιμή μας που τον είχαμε στην ομάδα, μακάρι να περάσουν και άλλοι παίκτες σαν τον Πίτι. Είναι τιμή μας που έχουμε και όλα τα άλλα τα παιδιά. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι, ότι ήταν «στηλοβάτης» στην σωτηρία της ομάδος, μαζί με τα άλλα παιδιά.»

Για το εάν υπάρχει η σκέψη να παραμείνει ο Πίτι και του χρόνου:

«Γιατί να μην υπάρχει; Εξάλλου η δήλωσε που έκανε ήταν ότι ίσως να ήταν το τελευταίο γκολ και από εδώ και πέρα να δίνει μόνο ασίστ. Θα τα συζητήσουμε με τον ποδοσφαιριστή, πιστεύω είναι ένας επαγγελματίας, σοβαρός. Θα κρίνει, όπως και είπε και ο ίδιος από κοινού με την οικογένειά του τι θα κάνει, πάντως για εμάς θα ήταν χαρά μας, διότι πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.»

Για το εάν έχει αποφασίσιε ο ίδιος για το μέλλον του:

«Κοιτάξτε, όπως και ο Πίτι είπε, θα συζητήσω με την οικογένειά μου, γιατί και εμείς όλοι είμαστε άνθρωποι με οικογένειες, με τις δυνάμεις μας. Εγώ αυτό που θέλω να πω, γιατί τον τελευταίο καιρό είχα ακούσει και πολλά σχόλια, είναι ότι η ομάδα δεν είναι δική μου, εγώ απλά έτυχε να κάνω το μετοχικό κεφάλαιο και να βάλω χρήματα. 

Όποιος θέλει και μπορεί να έρθει να αναλάβει τη Λαμία. Όντως, έχω κουραστεί. Το λέω με ειλικρίνεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα την παρατήσουμε ή θα την διαλύσουμε. Δεν σημαίνει βέβαια, ότι αυτή η ομάδα θα στηρίζεται μόνο με του Παπαϊωάννου χρήματα. Από ότι ξέρετε, τα τηλεοπτικά είναι πολύ δύσκολα. Οι ομάδες θέλουν μεγάλα μπάτζετ και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί τρελοί στην Ελλάδα, που να χαλάνε εκατομμύρια κάθε χρόνο, από την τσέπη τους, για να στηρίξουν μία ομάδα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, γιατί όλοι λένε, «ομάδα, ομάδα, ομάδα». Και εγώ την θέλω την ομάδα, αλλά μόνο εγώ δεινοπαθώ, μόνο εγώ αρρωσταίνω, μόνο εγώ τρέχω. Θα μου πείτε δεν υπάρχουν άλλοι που τρέχουν σε άλλες ομάδες; Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, εγώ ξέρω τα δικά μου.

Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το «0», τα γνωρίζεται όλοι, εφτά χρόνια έχω δεινοπαθήσει. Και ξαναλέω με χαρά, μην το παραξηγήσει κάποιος, αν βρεθούνε άνθρωποι που έχουν όρεξη και δύναμη και λέω άνθρωποι διότι ένας δεν μπορεί να την κρατήσει οικονομικά την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν, να καθίσουμε να συζητήσουμε και εγώ θα καθίσω να βοηθήσω και ως χορηγός θα είμαι και ως σύμβουλος. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος θα διαλύσουμε την ομάδα.»

Για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον:

«Ενδιαφέρον χειροπιαστό δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά τελικά κανένας δεν το κάνει. Μόνο η οικογένεια Παπαϊωάννου πληρώνει σε αυτή την ομάδα. Και το τονίζω ξεκάθαρα αυτό. Είναι όμως δύσκολες εποχές και για τις εταιρείες μας. Δεν υπάρχουν τα έσοδα που είχαμε κάποτε. Η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και όλα αυτά είναι μία συνάρτηση και μακάρι κάποιοι παράγοντες του τόπου να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί όλο αυτόν τον καιρό όλοι για βοήθεια μιλάνε αλλά ελάχιστοι βοήθησαν έως κανένας.

Για την άρση της ποινής για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ιστορία. Με πολύ βαριά φανέλα όπως και άλλες ομάδες. Και εμείς από την αρχή είχαμε πάρει αυτή την απόφαση να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίζαμε αν ήταν στην θέση του άλλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ… Εγώ πιστεύω πως ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει να λείπουνε από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Από εκεί και πέρα θα μου πείτε, ότι άλλες χρονιές υπήρχαν διαφορετικες απόψεις και άλλες ομάδες υποβιβαστήκανε, αλλά εγώ δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα. Σήμερα στήριξα την γνώμη την δική μου και την γνώμη με αυτόν που μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο καλύτερο. Αν λείπουν ομάδες όπως ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα μην ξεχάσω κάποια, ίσως το άθλημα έτσι υποτιμάται.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button