FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ-ΠΑΣ Λαμία: Η τελευταία πράξη… και το «ντου» του Κούγια!(pics+vids)

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ Λαμία επισκέφθηκε το «AEL FC Arena» την παράσταση «έκλεψε» ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ήταν καλοκαίρι και ο ΠΑΣ Λαμία πήγαινε αήττητος μέχρι εκείνη την στιγμή στο «AEL FC Arena», για ένα φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Το αποτέλεσμα ήταν το 1-1, αλλά αυτό που έμεινε από το παιχνίδι αυτό είναι το «ντου» του Αλέξη Κούγια, στους διαιτητές εντός αγωνιστικού χώρου, για τις διαιτητικές τους αποφ’ασεις που αδίκησαν την ομάδα του, όπως είπε ο ίδιος…

Σύμφωνα με τον Κούγια, οι αποφάσεις αυτές ήταν εις βάρος της ομάδας του, σε ένα φιλικό προετοιμασίας… το οποίο είναι τουλάχιστον ανούσιο.

Πάμε να θυμηθούμε αναλυτικά τι είχε συμβεί στο παιχνίδι:

Χωρίς νικητή αλλά με… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Λάρισας με τη Λαμία. Και αυτό διότι ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για ένα μαρκάρισμα του Ασίγκμπα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο ο Ασίγκμπα έβαλε… φωτιά.

Ο Αφρικανός στόπερ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ντοντό στο 58ο λεπτό, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μπούκαρε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Βαγγέλη Γρατσάνη.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ντέλετιτς στο 74’ έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ, με τον Πόντλογκαρ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 δέκα λεπτά αργότερα.

ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Φάρκας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ντοντό, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

Έπαιξαν και οι: Κρητικός, Περόνε, Αγρόδημος, Καλύβας

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Όμο, Μπλάζιτς, Βουό, Μπουλούλης, Ασίγκμπα.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Πόντλογκαρ, Τσούκαλος, Φράγκος, Τσέλιος, Πατσαρούχας, Μανιάς

Δείτε εδώ και τα γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button