ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Νίκη γοήτρου για την Αναγέννηση Λαμίας!

Αν και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, η Αναγέννηση Λαμίας αποχαιρέτησε τη Γ΄Εθνική κερδίζοντας εντός έδρας τον Αχέρων Καναλακίου.

Αν και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, η Αναγέννηση Λαμίας αποχαιρέτησε τη Γ΄Εθνική κερδίζοντας εντός έδρας τον Αχέρων Καναλακίου.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από το StereaBasket.gr:

Η Αναγέννηση Λαμίας μπορεί να υποβιβάστηκε και μαθηματικά την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν τα παράτησε και την τελευταία αγωνιστική, έστω και σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά για το γόητρο, νίκησε το Καναλάκι με 80-68 μετά από καλή εμφάνιση.

Μια ακόμα καλή εμφάνιση για την Αναγέννηση, που εχασε άδικα την κατηγορία, καθώς στα δύο κρίσιμα ματς με Αγρίνιο και Νίκαια εντός έδρας ήταν πολύ κακή. Αντίθετα, έπαιξε καλό μπάσκετ με τις ομάδες από το…πάνω ράφι χάνοντας τελικά την παραμονή στην ισοβαθμία. Αυτό σημαίνει, πως αν είχε πάρει τον ένα από τους δύο αγώνες στην έδρα της, θα ήταν και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η ιστορία έγραψε όμως και η Αναγέννηση επιστρέφει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα από την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Κουμπούρα πήρε καθαρό προβάδισμα στο σκορ από νωρίς, δεν απειλήθηκε ποτέ και έφτασε δίκαια στη νίκη με 80-68, με τη διαφορά να μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη, με τους ενώ από το νεαρούς Αθανασόπουλο και Αγγελόπουλο να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους!

Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν επιθετικά οι Λιάπης και Πελεκούδας, ενώ από το Καναλάκι ο Κακιούζης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χουγιάζος-Τσάλας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18, 46-33, 63-49, 80-68.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Καλλίλας 6, Φετοκάκης 4, Λιάπης 23 (3), Αντωνόπουλος 6 (2), Κουμπούρας 10, Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Μεϊντάνης, Χαντζόπουλος 9 (3), Πελεκούδας 22.

ΚΑΝΑΛΑΚΙ (Τζομάκας): Ματάγκας 16 (4), Οικονομίδης, Σταύρου 2, Ροντογιάννης 15 (2), Κακιούζης 20 (4), Πάνου 15 (1).

πηγή: StereaBasket.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button