Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τέλος από την Αούστρια ο Χολσχάουζερ

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Την αποχώρηση του από την Αούστρια Βιέννης μετά από 3,5 χρόνια ανακοίνωσε ο Ράφαελ Χολσχάουζερ.

Με επίσημη δήλωση του, ο 25χρονος μέσος έκανε γνωστό πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Αυστριακούς και το καλοκαίρι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ως ελεύθερος. «Μετά από 3,5 χρόνια, τελειώνει για μένα το κεφάλαιο ”Αούστρια Βιέννης”.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλο αυτό το διάστημα, τους συμπαίκτες, τον προπονητή, καθώς και τους φιλάθλους. Ζήσαμε τρία πραγματικά εκπληκτικά χρόνια, με σκαμπανεβάσματα.

Κάτι που είναι συνηθισμένο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα» τόνισε αρχικά ο Χολσχάουζερ που μέτρησε 145 παιχνίδια με την Αούστρια, σκόραρε 29 γκολ και μοίρασε 33 ασίστ και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια ωρίμασα απίστευτα σαν παίκτης και προσωπικότητα και γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Είμαι περήφανος που αποτέλεσα μέρος αυτής της αυστριακής οικογένειας και ελπίζω στο μέλλον να φορέσω τη φανέλα των «βιολετί». Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, κατέληξε «Για το που θα συνεχιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι η διαδρομή μου, θα το μάθετε μόλις έχει παρθεί οριστική απόφαση».

Να θυμίσουμε πως ο Ράφα Χολσχάουζερ είναι μια περίπτωση που αρέσει στην ΑΕΚ, ωστόσο όπως έχουμε ξαναγράψει βασική προτεραιότητα της ομάδας είναι πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους υπάρχοντες παίκτες του άξονα και εν συνεχεία να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button