ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δανεικός στην Καλλιθέα ο Καραγιάννης

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaSports, ο Χριστόφορος Καραγιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τον ΠΑΣ Λαμία στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaSports, ο Χριστόφορος Καραγιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τον ΠΑΣ Λαμία στην Καλλιθέα.

Δανεικός στην ομάδα της Καλλιθέας θα αγωνιστεί φέτος ο Λαμιώτης αμυντικός χαφ, Χριστόφορος Καραγιάννης. Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία και πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας, θα ενισχύσει την τον σύλλογο της Καλλιθέας στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία!

Αυτή τη στιγμή, η ιστορική ομάδα της Αθήνας με έδρα το «Ελ Πάσο» αγωνίζεται στη Football League και έχει προπονητή της τον Γιάννη Τάτση.

Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «LS» έχει κλείσει δώ και αρκετές ημέρες, δηλαδή πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και αναμένεται την Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί στην Αθήνα όπου και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Πλέον αναμένουμε να ανακοινωθεί ο δανεισμός του παίκτη, ο οποίος δυστυχώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν, παρά το ταλέντο και τις ικανότητες που αρκετοί αναγνώρισαν σε αυτόν!

Ελπίζουμε, να πάνε όλα καλά στο νέο του ξεκίνημα και να επιστρέψει και να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στην μεγάλη κατηγορία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button