Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O Λεβαδειακός ανακοίνωσε αποστολή με… τιμωρημένο και τραυματίες!

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση της αποστολής του Λεβαδειακού, καθώς σε αυτήν βρίσκονται τόσο ο τιμωρημένος Καραχάλιος, όσο και οι τραυματίες Όμο και Κρνέτα!

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι οι Βοιωτοί θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες στο αποψινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα βρίσκονται στα “πιτς” οι Φαβάρο, Αντιλέχου, Κρνέτα κι Όμο, όμως στην 21μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός το πρωί της Δευτέρας (10/12), οι δύο τελευταίοι βρίσκονται μέσα. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν, καθώς παραμένουν τραυματίες.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι περιλαμβάνεται και το όνομα του Καραχάλιου, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του, κάτι που ανακοίνωσε και η Superleague από την Παρασκευή!

Φυσικά κι εκείνος δεν θα είναι διαθέσιμος και προφανώς οι τρεις παίκτες (Καραχάλιος, Όμο, Κρνέτα) θα είναι αυτοί που θα κοπούν για να βγει η τελική 18άδα. Να σημειώσουμε ότι εκτός βρίσκεται ξανά ο Επασί, αλλά για πρώτη φορά φέτος είναι στην αποστολή ο Αυστριακός μέσος Βίντεκερ.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός: 

Μπάγιτς, Ζωγράφος, Κρνέτα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Όμο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Λιάγκας, Νίκας, Βήχος, Βιντεκέρ, Μανγκά, Καθάριο. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button