Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Βαριά και ασήκωτη» ήττα για τον Ολυμπιακό!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπαράκης

Μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά γνώρισε βαριά ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 3-0.

Οι μπέμπηδες του Κόντη γνώρισαν τον διασυρμό από τους Ηπειρώτες και ολοκλήρωσαν ιδανικά τη χρονιά!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς απέναντι στον αδιάφορο ΠΑΣ και άγγιξε το γκολ σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 3′ ο Βελλίδης πρόλαβε τον Ανσαριφάρντ ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ, στο 5′ ο Ιγκόρ σέντραρε αλλά το πλασέ του Ιρανού μπλόκαρε ο πορτιέρο του ΠΑΣ.

Ενώ στο 11′ ο Αποστολόπουλος πρόλαβε τον Σισέ μέσα στην περιοχή πριν ο αμυντικός του ΟΣΦΠ στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Χάλασε το ματς στο υπόλοιπο του α’ μέρους εξαιτίας της έντονης βροχής.

Ο ΠΑΣ δεν απείλησε αλλά παρολίγο να βρει το γκολ στην σέντρα-σουτ του Νικολιά στο 39′ με τον Χουτεσιώτη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Κόντε ολομόναχο προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ μπήκε με περισσότερη διάθεση στο β’ μέρος.

Απείλησε με τον Νικολιά στο 48′ όταν ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ σε αντεπίθεση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ (56′) με την κεφαλιά του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΟΣΦΠ σε κόρνερ των Ηπειρωτών από τα δεξιά.

Οι παίκτες του Κόντη τα… παράτησαν. Δέχθηκαν και το δεύτερο γκολ από τον Πέδρο Κόντε στο 62′ με φοβερό στοπάρισμα και σουτ στη κίνηση.

Οι ερυθρόλευκοι γλίτωσαν το τρίτο γκολ προς το τέλος με το δεύτερο δοκάρι του ΠΑΣ σε γύρισμα του Μιχαήλ με την μπάλα να… περπατάει πάνω στο δοκάρι.

Αλλά ο διασυρμός για τους ερυθρόλευκους ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Βιδάλ με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος(82′ Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς, Χαλκιαδάκης(83′ Βιδάλ), Κόντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης – Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ.

foto: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button