Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε Τσακμάκη ο Ατρόμητος

Στην απόκτηση του Δημήτρη Τσακμάκη προχώρησε ο Ατρόμητος. #stoiximan_slgr #atromitosfc #transfernews #Τσακμάκης #SportsNews #season2023_2024

Στην απόκτηση του Δημήτρη Τσακμάκη προχώρησε ο Ατρόμητος. #stoiximan_slgr #atromitosfc #transfernews #Τσακμάκης #SportsNews #season2023_2024

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Τσακμάκη από την Παναχαϊκή με ελεύθερη μεταγραφή, με το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να έχει ισχύ μέχρι το 2026.

Ο Δημήτρης Τσακμάκης (28/7/99) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και από τον Φεβρουάριο του 2022 άνηκε στην ομάδα της Πάτρας, αποτελώντας βασικό στέλεχος της πρώην ομάδας του. Στο διάστημα της παρουσίας του είχε 31 συμμετοχές και δύο γκολ. Άρχισε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Πλατανιά με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Στην καριέρα του ακολούθησαν οι Άγιος Νικόλαος, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια και το 2021 αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τη φανέλα της Πανεβέζις.

Μετά την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Τσακμάκης μίλησε στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη σημερινή μέρα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή που μου γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο, η συμφωνία με την ομάδα ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μου, παρά τις άλλες προοπτικές που υπήρχαν από ομάδες της Super League.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή, Κρις Κόλμαν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μέσω αυτής της επιλογής και πραγματικά υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αναμέτρηση που θα μου δοθεί ευκαιρία.

Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ στον Ατρόμητο, το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, αλλά αυτό δεν με φοβίζει, αντίθετα με γεμίζει κίνητρα ώστε να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω στην ομάδα.

Γνωρίζω επίσης ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική χρονιά λόγω των 100 χρόνων της ομάδας και εύχομαι μαζί με τον κόσμο μας να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά, γεμίζοντας χαμόγελα και χαρές στους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button