FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φωκικός – ΠΑΣ Λαμία: Η ώρα των βραβεύσεων!(pics)

Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης του Φωκικού με τον ΠΑΣ Λαμία, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες βραβεύσεις μεταξύ άλλων και του Κωνσταντίνου Μπουλούλη, καθώς και του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα έδωσε φιλικό αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα, συμμετέχοντας έτσι στην φιέστα της ομάδας από την Φωκίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Football League 2.

Ο αγώνας βάφτηκε «κυανόλευκος» μιας και η ομάδα που κοούτσαρε ο Λάκης Παπανικολάου κέρδισε εύκολα με 0-3 σκορ, χάρη σε γκολ του Φράγκου, του Καρβέλη και του Κωστίκα.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης όμως πραγματοποιήθηκαν ορισμένες βραβεύσεις. Αυτή που βραβεύτηκαν ήταν αρχικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Κωνσταντίνος Μπουλούλης ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Φωκικού, έπειτα ο Γέωργιος Χορμόβας για το ήθος του και την προσφορά του στην ομάδα, ο Πολυχρόνης Φαρόπουλος για την ανυπολόγιστη ιστορική προσφορά του στον σύλλογο αλλά και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα της Άμφισσας αλλα και γενικά στον τόπο.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του LamiaSports: 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button