Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Λεζ Ερμπιέρ τελείωσε με υπερηφάνεια την διαδρομή της μπροστά σε 75.000 φιλάθλους

Η Λεζ Ερμπιέρ, σύλλογος που μετέχει στη Γ΄ κατηγορία της Γαλλίας, ξεκίνησε την διαδρομή της  στο Κύπελλο τον περασμένο Οκτώβριο μπροστά από 217 οπαδούς της και  την ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά χθες βράδυ, μπροστά σε 75.000 φιλάθλους στο  Stade de France.

Εχασε με 2-0 στον τελικό από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Γάλλοι πρωταθλητές έπρεπε να περιμένουν μέχρι αργά στο παιχνίδι για να «σκοτώσουν» το αουτσάιντερ,  που έδειξε μεγάλη αμυντική αντοχή.

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ περίπλοκο αλλά θέλαμε να δώσουμε τα πάντα», δήλωσε ο επιθετικός της Κέβιν Ροσετό. «Αγωνιστήκαμε υπερασπιζόμενοι τις αξίες μας και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι».

Ο τερματοφύλακας της Παρί ΣΖ, Κέβιν Τραπ, δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την Λεζ Ερμπιέρ, που αγωνίζεται να αποφύγει τον υποβιβασμό. «Είναι μια ομάδα που πολέμησε σκληρά και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της Παρί ΣΖ, Τιάγκο Σίλβα, μαζί με τον ομόλογό του  της Λεζ Ερμπιέρ, Σεμπασέν Φλοσόν, σήκωσαν το τρόπαιο που τους έδωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν.

«Είμαι τόσο υπερήφανος για την ομάδα μου και για τους οπαδούς μας», δήλωσε ο προπονητής του Λεζ Ερμπιέρ, Στεφάν Μασάλα. «Η Παρί ΣΖ παίζει τόσο γρήγορα, είναι απλώς τρελό, αλλά κρατήσαμε σταθερή απόδοση  και στο τέλος ήμασταν σχεδόν κοντά στο γκολ», είπε χαμογελώντας.«Επρεπε να είμαστε επικεντρωμένοι. Απόψε (σ.σ: χθες) είδαμε ποιο είναι το κορυφαίο ποδόσφαιρο».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button