Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Προς φιλικό διαζύγιο Παναθηναϊκός και Καλάθης»

Χωριστούς δρόμους αναμένεται να βαδίσουν με την οριστικοποίηση της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν Παναθηναϊκός και Νικ Καλάθης, όπως μεταδίδει το «Eurohoops».

Τη ζωή χωρίς τον Νικ Καλάθη πρέπει να σχεδιάζει από τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το «Eurohoops».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι «πράσινοι» προσπαθούν να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ λόγω των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό και στο πλαίσιο αυτό, το συμβόλαιο του 30χρονου γκαρντ του που αγγίζει τα 2,1 εκατ. ευρώ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί.

Για αυτόν τον λόγο, οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρεθεί η λύση για ένα συναινετικό και απόλυτα φιλικό «διαζύγιο», ώστε η κάθε πλευρά να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της.

Κατόπιν τούτου, ο Έλληνας γκαρντ είναι πια θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει ελεύθερος και όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ είναι έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του κορυφαίου πασέρ της Euroleague, ωστόσο κι άλλες ομάδες αναμένεται να μπουν πολύ δυνατά.

Ο λόγος τόσο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί για τις προθέσεις του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ζήτημα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button