Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ρώτησε για Βούκοβιτς η Φιορεντίνα»

Ενδιαφέρον για τον Γιάγκος Βούκοβιτς έχει εκφράσει η Φιορεντίνα αλλά και άλλοι σύλλογοι της Serie A σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι ένας από τους δανεικούς του Ολυμπιακού για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πάρουν σύντομα αποφάσεις, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα στην οποία έπαιξε φέτος, η Ελλάς Βερόνα, υποβιβάζεται από τη Serie A και δεν μπορεί να καταβάλει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρβου στόπερ.

Πρόσφατα, στην πατρίδα του 29χρονου κεντρικού αμυντικού γράφτηκε ότι αποτελεί τον Νο1 στόχο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ την Πέμπτη μπήκαν στον «χορό» των δημοσιευμάτων και οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε σε αποκλειστικό δημοσίευμα του tuttomercatoweb.com, η Φιορεντίνα είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που ρώτησε να πάρει πληροφορίες για τον παίκτη, χωρίς πάντως να αναφέρει κάποια άλλη πληροφορία πέρα από το ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Σέρβος δεν θα παραμείνει στη Βερόνα του χρόνου.

Πέρα μάλιστα από τη Φιορεντίνα, σύμφωνα τα ιταλικά ΜΜΕ, από κοντά παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης του Βούκοβιτς τόσο η Τζένοα όσο και η Ουντινέζε.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button