Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τέλος από την Σάο Πάουλο ο Ντάνι Άλβες!

Η Σάο Πάουλο ανακοίνωσε ότι ο Ντάνι Άλβες δεν πρόκειται να φορέσει ξανά την φανέλα της, λόγω των υπέρογκων οφειλών προς το πρόσωπο του. #SaoPaolo #DaniAlves #Brazil

Η Σάο Πάουλο ανακοίνωσε ότι ο Ντάνι Άλβες δεν πρόκειται να φορέσει ξανά την φανέλα της, λόγω των υπέρογκων οφειλών προς το πρόσωπο του.

Τέλος στην διετή θητεία του στην Σάο Πάουλο έβαλε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα προπονείται μόνος του μέχρι να αποφασίσει αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και σε ποια ομάδα.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί και να θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες του συλλόγου, αφού τα χρέη προς το πρόσωπο του έχουν φτάσει στα 11 εκατομμύρια ρεάις, περίπου 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος επέστρεψε στην Βραζιλία για την Σάο Πάουλο το 2019, με μηνιαίο συμβόλαιο 1,5 εκατομμύριο ρεάις (243.000 ευρώ), έχει να δει πολλούς μήνες το χρώμα του χρήματος, κάτι που οδήγησε τις δύο πλευρές στο υποχρεωτικό διαζύγιο, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να διεκδικεί πια μέσω της νομικής οδού τα δεδουλευμένα του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button