Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κατηγορούν για bullying τον Κρεγκ Μπέλαμι!

Προπονητή νέων της Κάρντιφ και παλαίμαχο άσο! Σάλος στην Αγγλία…

Άνω-κάτω το Βρετανικό ποδόσφαιρο και η Κάρντιφ μετά τις καταγγελίες γονιών για bullying στα παιδιά τους από το Κρεγκ Μπέλαμι, που είναι προπονητής των Νέων της ουαλικής ομάδας.

H διοίκηση της Κάρντιφ ανακοίνωσε την διεξαγωγή έρευνας μετά τις σοβαρές καταγγελίες, για ένα θέμα που αποκάλυψε η «Daily Mail», η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις των γονιών του νεαρού ποδοσφαιριστή.

«Αμέσως μετά από μία συνάντηση που είχε μαζί του πήγε στα αποδυτήρια, πήρε τα πράγματά του και ήρθε στο σπίτι. Ήταν κάτι το απαίσιο να βλέπεις ένα 17χρονο παιδί να τα παρατάει έτσι. Ήταν σπαραχτικό να βλέπεις ένα παιδί να τα μην είναι χαρούμενο, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο παιδί το οποίο ήταν συνέχεια χαρούμε. Διαμαρτυρηθήκαμε στην Κάρντιφ και στον Μπέλαμι» είπε ο πατέρας.

«Όταν συναντηθήκαμε ο Μπέλαμι άρχισε να βρίζει. Κλότσησε την καρέκλα του και έκανε γενικότερα σαν να μην τον ενδιαφέρει. Έκανε σαν ένα κακομαθημένο παιδί μπροστά στον διευθυντή. Με το που τελείωσε η συνάντηση, σηκώθηκε δεν μας έδωσε καν το χέρι και έφυγε. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε στον διευθυντή των ακαδημιών πως δεν είμαστε έτοιμοι για να τραβήξει αυτό το παιδί μας σε καθημερινή βάση. Εκεί αποφασίσαμε να σταματήσουμε το παιδί από την ακαδημία κατά τη διάρκεια της δεύτερης χρονιάς του εκεί. Την πρώτη ο γιος μας ήταν ευτυχισμένος, περνούσε καλά. Όλα άλλαξαν όταν ήρθε ο Μπέλαμι στην ομάδα. Ο γιος μου μου είπε να τον πάρω από την ακαδημία και αυτό έκανα» ήταν τα λόγια της μητέρας του παίκτη.

Ο Μπέλαμι αρνήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες, ενώ η ουαλική ομάδα ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει διεξοδικά το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button