Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Νέο Βίντιτς» χαρακτηρίζει τον Μιλένκοβιτς ο Κρστάιτς

Ανάμεσα στους νεαρούς και -συγκριτικά- άγνωστους παίκτες που ενδέχεται να ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας συγκαταλέγεται το όνομα του Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Πριν καν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια (είναι γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου 1997), ο νεαρός κεντρικός αμυντικός όχι απλά κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην 23άδα της Σερβίας, αλλά εντυπωσίασε με την απόδοσή του στα δύο φιλικά με Χιλή και Βολιβία. Τόσο πολύ, που ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι», Μλάντεν Κρστάιτς, έσπευσε να τον χαρακτηρίσει «νέο Βίντιτς», ενώ είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, στο εναρκτήριο ματς του Σαββάτου (16/6) με την Κόστα Ρίκα.

«Είναι μεγάλη υπόθεση να σε συγκρίνουν με κάποιον σαν τον Βίντιτς και πρέπει να παραμείνω ταπεινός και προσγειωμένος» δήλωσε ο αμυντικός της Φιορεντίνα στους δημοσιογράφους, που… αποχαιρέτησαν στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τη σερβική αποστολή. «Ο Βίντιτς ήταν σπουδαίος παίκτης, ενώ εγώ είμαι ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας μου, επομένως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να ανέβω αυτό το… βουνό. Τα εγκώμια του Κρστάιτς είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσω να προοδεύω» πρόσθεσε ο Μιλένκοβιτς, ο οποίος είχε 16 συμμετοχές στη Serie A με τη Φιορεντίνα τη σεζόν που τελείωσε.

Ο Νεμάνια Βίντιτς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Σέρβους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών, έχοντας κατακτήσει ένα Champions League και πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φόρεσε 56 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας και σαφώς ο χαρακτηρισμός του Μιλένκοβιτς ως διαδόχου του φορτώνει μεγάλο βάρος στους ώμους του νεαρού σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button