FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία!

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και η ψυχολογία των «κυανόλευκων» βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μία η καλή εικόνα της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου, μία η βαθμολογική ανάκαμψη που έχει στα τελευταία παιχνίδια της, μία το μπάρμπεκιου και η «σύσφιξη» σχέσεων, μία οι επισκέψεις σε σχολεία και τα χαμόγελα στα μικρά παιδιά αλλά και ο γάμος του Φακούντο Μπερτόλιο, έχουν αναβάσει την ψυχολογία της Λαμίας σε πολύ υψηλά επίπεδα!

Και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα η οποία ξέρει τον στόχος της και ξέρει πως πρέπει να «παλέψει» για να παραμείνει στην κατηγορία να έχει καλή ψυχολογία, να είναι οικογένεια και να το βγάζει αυτό και στο χορτάρι.

Κάτι, που συμβαίνει στον ΠΑΣ Λαμία! Και συμβαίνει πριν από έναν πολύ δύσκολο και κρίσιμο αγώνα για την 10η αγωνιστική της SuperLeauge, όπου η «κυανόλευκη» ομάδα θα υποδεχθεί τον «πληγωμένο» Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η προετοιμασία της ομάδας μπορεί να έχει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του Μάρκο Μπλάζιτς και του Μπόγιαν Σαράνοφ όμως βρίσκεται στο κρισιμότερο στάδιό της. Ο Χάβος, πλέον δουλεύει συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της Λαμίας, θέλοντας να «τελειοποιήσει» όσο γίνεται και τα τρία επίπεδα της ομάδας (άμυνα-κέντρο-επίθεση).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα, ενώ αύριο αναμένεται πρωινή προπόνηση και έπειτα ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button