Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εκτός Μουντιάλ ο Γιόχανσον!

Με δηλώσεις του στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, ο Γιάκoμπ Γιόχανσον αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να κληθεί στην Εθνική Σουηδίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο άνθρωπος που έστειλε την Σουηδία στην τελική φάση του Παγκοσμίου δεν θα καταφέρει τελικά να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποκάλυψε στην εφημερίδα Aftonbladet ότι δεν πρόκειται να κληθεί στην αποστολή, αφού δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί έγκαιρα από την ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα μπαράζ απέναντι στην Ιταλία: «Είναι κάτι απογοητευτικό, αλλά όχι κάτι που δεν περίμενα.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που θα έπρεπε να ξεπεραστούν για να γίνει εφικτή η παρουσία μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό, παρά να δώσω την στήριξη μου στην ομάδα από τον καναπέ, παρακολουθώντας την προσπάθεια της μέσω της τηλεόρασης. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος για τις μάχες που με περιμένουν την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του μέσου της ΑΕΚ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ένωση το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button