FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πρωτιά του ΠΑΣ Λαμία στη Superleague!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας στη Superleague Σουρωτή, όμως στην πρώτη της χρονιά κατέκτησε και μια πρώτη θέση.

Είναι σημαντικό για μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία θέλει να παραμείνει στην κατηγορία να προσπαθεί σε κάθε της αγώνα… να μην χάνει.

Αυτό έκανε φέτος και ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατάφερε μέσα από δουλειά και επιμονή να κερδίσει την παραμονή της.

Ομως, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έπρεπε ορισμένα πράγματα να γίνουν σωστά, να δουλέψουν όλοι για να μπορέσει η ομάδα για να παράδειγμα να πάρει το διπλό μέσα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ή τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αμυντικές γραμμές της ομάδας. Η τετράδα στην άμυνα και οι τερματοφύλακες έδωσαν στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πολλούς βαθμούς κρατώντας το σκορ σε πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Μάλιστα οι αποκρούσεις των αμυντικών έφερε τη Λαμία στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, περνώντας μάλιστα ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η ΑΕΛ αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης.

Στις 147 έφτασε στο σύνολο η “κυανόλευκη” ομάδα με τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο να έχει τις περισσότερες.

Πιο αναλυτικά η λίστα με τις ομάδες με τις περισσότερες αποκρούσεις:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964   147

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  139

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  130

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ  128

Α.Ε.Λ.  126

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button