ΓνώμεςΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Και ο φετινός τελικός είχε «ασπρόμαυρο» χρώμα

Και ο φετινός τελικός είχε «ασπρόμαυρο» χρώμα
* Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες !!
* Όπως είναι λογικό σήμερα θα μιλήσουμε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0.
* Ένας τελικός ο οποίος βάφτηκε «ασπρόμαυρος» καθώς οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους τους πως είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το κύπελλο.
*Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ φάνηκε πως είχε μείνει στις φιέστες του πρωταθλήματος….Αφού οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν έστω και για λίγο τον τίτλο του Κυπελλούχου.
* Με όλα αυτά τα δεδομένα η κούπα πήρε την ανηφόρα προς τον Λευκό Πύργο αρκετά φυσιολογικά. Όσοι από εσάς έχετε δει το παιχνίδι το καταλαβαίνατε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ακόμη και τώρα που φυσικά έχει περάσει λίγος χρόνος και τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα σε όλους μας.
* Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
* Θα ήθελα να ξεκινήσω από όλα αυτά τα οποία δήλωσε ο Χιμένεθ μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο οποίος τα έβαλε με όλους….Ακόμη και με το πρόγραμμα του Κυπέλλου το οποίο είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν!!! Αυτό όμως που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε το Κύπελλο χωρίς να κάνει καμία αναφορά τόσο στις ευθύνες που μπορεί να βαραίνουν τον ίδιο αλλά και τους ποδοσφαιριστές του.
* Επίσης θα ήθελα να σταθώ και στις δηλώσεις του Αντελίνο Βιερίνια, όχι όμως τόσο πολύ στο περιεχόμενο τους αλλά στο ύφος που είχε ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά». Αναφέρομαι στο ύφος καθώς από εκεί μπορεί να ανακαλύψει τις μεγάλες διαφορές που έχει η ποδοσφαιρική προσωπικότητα Βιερίνια του τότε με το τώρα. Φυσικά τότε ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία τώρα κοντεύει τα 30 αν δεν τα έχει κλείσει κι όλας. Το θέμα είναι όμως πως ηγέτης μια οικογένειας, μιας ομάδας γεννιέσαι δεν γίνεσαι με τα χρόνια. Ο Αντρέ ήταν γεννημένος αρχηγός και νικητής από τα πρώτα του βήματα στο γήπεδο της Τούμπα. Το έδειξε και στην Γερμανία αλλά όλοι εμείς εδώ στην Ελλάδα το καταλάβαμε στο ΟΑΚΑ. Τόσο με την ηγετική του εμφάνιση μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και με τον τρόπο και την αυτοπεποίθηση που απάντησε σε όλα τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν.
* Το τέλος του τελικού σηματοδοτεί και το τέλος μιας πάρα πολύ δύσκολης σεζόν για όλους. Πλέον πέρα από τις διακοπές των πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές μπαίνει στην επικαιρότητα και αυτό που λέμε η επόμενη μέρα. Η έναρξη της προεργασίας για τη νέα σεζόν. Ο προγραμματισμός ο οποίος θα αποτελέσει τον μπούσουλα των ομάδων για την επόμενη χρονιά.
*Γι αυτά όμως έχουμε μπόλικο χρόνο για να τα πούμε….

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button