Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπλόκο της Βόλφσμπουργκ στην Άιντραχτ

Στο 1-1 κόλλησε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη έδρα της Βόλφσμπουργκ.

BUNDESLIGA-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: 1-1

Γήπεδο: VOLKSWAGEN ARENA

Σοκ στο 90’ για την Άιντραχτ που κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την Γκλάντμπαχ.

Στο 10ο λεπτό ο Χασέμπε έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Βέγκχορστ και στο 13’ ο αμυντικός της Άιντραχτ έκοψε σωτήρια και τον Γκέρχαρντ. Στο 28’ ο Γιόβιτς έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών της Βόλφσμπουργκ, ενώ στο 34’ μετά από κόρνερ, ο Πατσιέντσια πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 36’ ο Τραπ είπε όχι σε κεφαλιά του Γκέρχαρντ, ενώ στο 40’ ο Περβάν έσωσε μετά από κεφαλιά του Πατσιέντσια.

Στο 57ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βέγκχορστ, ενώ στο 78’ ο Κόσιτς έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε τον Ντε Γκουζμάν ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Όμως στο 90’ ο Κλάους έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπρουκς πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Περβάν, Νότσε, Τισεράν (82’ Στέφεν), Γκέρχαρντ (64’ Μαλί), Μπρουκς, Γουίλιαμ, Μεχμέντι, Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Γκίντσεκ (86’ Κλάους), Βέγκχορστ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Άμπραχαμ, Ντα Κόστα, Φαλέτ, Χασέμπε, Ρόντε (69’ Ντε Γκουζμάν), Κόστιτς, Τόρο, Γκατσίνοβιτς, Πατσιέντσια (90’ Τουρέ), Γιόβιτς (69’ Ρέμπιτς)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button