Ισόπαλο ματς με πρωταγωνιστή τον διαιτητή!
Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λιανοκλαδίου την ΑΕΡ Αφάντου.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λιανοκλαδίου την ΑΕΡ Αφάντου.
Στο 2-2 έμεινε ο Αστέρας Σταυρού κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής ο οποίος με τις αποφάσεις του κατάφερε να εκνευρίσει και τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους.
ΤΟ ΜΑΤΣ:
Στο 16′ ο Μαλισσόβας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στέλνοντας τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΡ και ο Μόσχος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 στην πρώτη φάση του παιχνιδιού.
Στο 21′ ωραία πασα του Αντωνόπουλου έβγαλε τετ α τετ τον Φράγκο αυτός πλάσαρε αλλά ο Τσαβάρης του είπε όχι με τα πόδια. Λίγο αργότερα ο Αστέρας εκτελεί κορνερ με τον Μαλισσόβα ο Αντωνόπουλος άφησε για τον Αντωνίου ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα εκτός τέρματος.
Στο 25′ ωραία ανάπτυξη της ΑΕΡ Υφάντου ο Χότζα έφυγε από τα δεξιά έβγαλε την πάσα στον Χαλκιαδάκη και ο έμπειρος φορ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Τσάμη για το 1-1. Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται ο Αστέρας στο πρωτάθλημα.
Σουτ του Γκίκα στο 27′ από το υψος τής μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ ήταν αρκετά αδυναμο με συνέπεια να φτάσει ευκολα στα χέρια του Τσάμη.
Στο 45′ ωραία ανάπτυξη του Αστέρα από τα δεξιά, ο Αντωνόπουλος άφησε για τον Γιωργαλλή ο οποίος είχε αλλάξει πλευρά, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Τσαβάρης μπλόκαρε.
Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΡΑ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν από τα δεξιά ο Καραγιώργης έβγαλε τη σέντρα ο Δωματάς έκανε την προβολή και έκανε την ανατροπή για το 1-2.
Στο 59′ σέντρα από τα δεξιά για τον Αστέρα, κεφαλιά του Φράγκου η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.
Από την εκτέλεση του κορνερ του Αντωνίου ο Τσόφλιος ο οποίος είχε δύο λεπτά που είχε περάσει στο παιχνίδι, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-2.
Τελικό 2-2.