FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κερδίζει… και μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης!(match day)

Αφήνει πίσω του για λίγο το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία και επικεντρώνεται στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΝΠΣ Βόλος. Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε για την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στις 19:30 τον ΝΠΣ Βόλος στο ΔΑΚ Λαμίας, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική, ο ΠΑΣ είχε γνωρίσει άδικη ήττα από την ΑΕΚ, με σκορ 2-1 στο «Ελ πάσο» της Καλλιθέας, ενώ ο Βόλος είχε κερδίσει άνετα με 5-1 σκορ τον Απόλλων Λάρισας.

Τα της Λαμίας…

Ο Μάκης Χάβος εχθές το βράδυ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, όπου άφησε εκτός αρκετά ενδεκαδάτα πρόσωπα, που είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια της Λαμίας.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

22 Νικόλαος Μελίσσας
99 Παναγιώτης Κατσίκας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli

6 Abdul Osman
7 Αθανάσιος Καραγκούνης
16 David Andronic
17 Hachim Mastour
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

Στο μυαλό του Χάβου…

Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας βέβαια τα στοιχεία από τον προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου αλλά και τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Κυπέλλου, τότε θα έχουμε τους εξής:

Μελίσσας κάτω από το τέρμα, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας ίσως δούμε την επιστροφή του Ανέστη Αναστασιάδη και δίπλα του τον Ντάνιελ Αντέτζο.

Στα χαφ, αφού λείπει ο Μπλάζιτς και ο Δημούτσος θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό κέντρο μετά από αρκετό καιρό για τον ΠΑΣ. Θέση βασικού ίσως πάρουν οι Οσμάν και Μπουλούλης ενώ δεν θα ήταν απίθανο να δούμε τον Σκόνδρα να παίζει ως αμυντικό χαφ και τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά της άμυνας.

Πάντως, πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει και ο Ντέιβιντ Άντρονικ ο οποίος έχει ανέβει η απόδοσή του στις προπονήσεις.

Στα εξτρέμ τώρα, ο Καραγκούνης θα είναι σίγουρα δεξιά, ενώ αριστερά ίσως δούμε για πρώτη φορά το Νίκο Τσούκαλο ενώ πόντους έχει κερδίσει και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Πίσω από τον σέντερ φορ, θα είναι ο Χακίμ Μαστούρ ενώ στην κορυφή της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Τα νέα του αντιπάλου…

Ο ΝΠΣ Βόλος τώρα έρχεται από μία τεράστια νίκη, σε εύρος σκορ καθώς για την πρεμιέρα της Football League κέρδισε με σκορ 7-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης κάνοντας εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, με ποιότητα και θέληση να κάνει τη ζημιά.

Δυστυχώς, την αποστολή της ομάδας δεν την γνωρίζουμε καθώς δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

Η μετάδοση του αγώνα…

Τον αγώνα θα μπορέσετε, όσοι δεν βρεθείτε στο γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας στις 19:30 να τον δείτε στο κανάλι Cosmote Sport 1.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button