Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φαβορί για Άρσεναλ ο Αρτέτα!

Η Αρσεναλ αναζητά τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ για την τεχνική ηγεσία της και όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, στην κορυφή της σχετικής λίστας των υποψηφίων, βρίσκεται ο 36χρονος Ισπανός, Μικέλ Αρτέτα, βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Mάντσεστερ Σίτι, με το πλεονέκτημα του ότι αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, ως παίκτης, με τους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail», οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον Ισπανό προπονητή. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Λονδίνου, Ιβάν Γκαζίδης, έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του νεαρού Ισπανού τεχνικού στο πλάι του Γκουαρντιόλα και θα στηρίξει τη συγκεκριμένη επιλογή στις επαφές με το διοικητικό συμβούλιο τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Αρτέτα γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1982 στο Σαν Σεμπαστιάν. Επαιξε το 2002 στην Παρί Σεν Ζερμέν ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, ενώ ακολούθησαν οι Ρέιντζερς, Σοσιεδάδ και Έβερτον. Από το 2011 ανήκε στην Αρσεναλ και, μεταξύ άλλων, είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας κι ένα πρωτάθλημα στη Σκωτία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button