Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Και πάλι για Μαχρέζ η Σίτι!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έχει ζητήσει, από τον περασμένο Μάιο, να φύγει από τη Λέστερ και η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται για την απόκτηση του.

Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός εντάχθηκε στις «αλεπούδες» από τη Χάβρη τον Ιανουάριο του 2014 και ήταν από τους πρωταγωνιστές, τόσο της ανόδου στην Premier League τη σεζόν 2014/2015, αλλά πολύ περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου την αμέσως επόμενη περίοδο (σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 18 γκολ).

Ο Μαχρέζ επιμένει πως ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει ομάδα. Η διοίκηση, όμως, δεν θέλει να τον παραχωρήσει και αν αναγκαστεί σκοπεύει να ζητήσει τουλάχιστον 65 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα του Μάντσεστερ. Τον περασμένο Γενάρη ο Αλγερινός βρέθηκε μια ανάσα από τη Σίτι, αλλά η Λέστερ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει κι αυτός απείχε μια εβδομάδα από τις προπονήσεις.

Ο Μαχρέζ ανανέωσε το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2020 ενώ δεν υφίσταται κανενός είδους ρήτρα αποδέσμευσης, γεγονός που επιτρέπει στη διοίκηση ν’ απαιτήσει όσα χρήματα θελήσει. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μαχρέζ πιέζει τη διοίκηση της Λέστερ, ώστε να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button