Μήνυμα αθλητικής αποκέντρωσης από την ΕΟΕ

0
118

Στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή 18 Μαΐου η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ΕΟΕ θεωρεί ότι πρόκειται για μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς θέλει να στείλει μήνυμα αθλητικής αποκέντρωσης και στήριξης των αθλητών και αθλητριών εκτός Αθηνών, ενώ θα ληφθούν και συγκεκριμένες αποφάσεις για την αποτελεσματικότερη αποκέντρωση του ελληνικού αθλητισμού και τη συμβολή της ΕΟΕ προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησε το LamiaSports στο Facebook
dess-code

Πριν από τη συνεδρίαση, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο, για την ανακοίνωση ίδρυσης Γραφείου Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην έδρα του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της Ολομέλειας, πριν από την έναρξή της θα δοθούν και οι αναμνηστικές καρφίτσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Πιονγκτσάνγκ 2018.

Tα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη, θα ξεναγηθούν στη μόνιμη έκθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, αλλά και στην περιοδική έκθεση Σύρων καλλιτεχνών «Untold stories» που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here