Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ESPN: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Άλτιντορ»

Τον Αμερικανό φορ Τζόζι Άλτιντορ φέρνει στο προσκήνιο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το ESPN. #stoiximan_slgr #aekfc #paokfc #Jozy_Altidore #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Τον Αμερικανό φορ Τζόζι Άλτιντορ φέρνει στο προσκήνιο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το ESPN.

Στην αγορά για έναν επιθετικό έχουν βγει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δημοσίευμα του ESPN μπλέκει τους δύο δικεφάλους στην επόθεση του Τζόζι Άλτιντορ.

Ο 33χρονος Αμερικανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, μόλις επέστρεψε από τον δανεισμό στην Πουέμπλα. Αν και είχε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024, αποφασίστηκε από την ομάδα της Νέας Αγγλίας να αποδεσμευτεί, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα της.

Με την ομάδα του Μεξικού, από τον Δεκέμβριο κατέγραψε 6 γκολ και 2 συμμετοχές, σε συνολικά αγωνιστικά 88 λεπτά. Πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το ESPN εκτιμά πως αυτός ίσως βρίσκεται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμερικανού φορ, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Στην καριέρα του ο Άλτιντορ έχει αγωνιστεί και στο MLS, αλλά και στην Ευρώπη, περνώντας τις πιο παραγωγικές του περιόδους στην Άλκμααρ και την Toronto FC.

Παράλληλα, από το 2007 έως το 2019 ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, με 115 συμμετοχές και 42 γκολ, και παρουσία σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, το 2010 και το 2014.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button