Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άμεσα η συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου στο Athens Alive

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι συμπαίκτες του πιέζουν την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις.

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να συναντηθεί άμεσα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το πρότζεκτ Athens Alive.

Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη διότι ο πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει τι μπορεί να δώσει η κυβέρνηση και αν συγκλίνουν τα “θέλω” των δυο πλευρών.

Υπάρχει μια φημολογία που θέλει τους δύο άνδρες να συναντιούνται ακόμη και σήμερα και να συμμετέχει σε αυτή και ο Μαρκ Αλεξάντερ της Red Stone. Πρόθεση των ανθρώπων του Athens Alive είναι να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό, είτε ως βασικοί μέτοχοι, είτε ως συμπαίκτες της Pan Asia.

Σημειώνεται πως ο Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του θέλουν η κυβέρνηση να πάρουν άμεσα αποφάσεις. Για αυτό, την Τετάρτη, ο άμεσος συνεργάτης του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Εκεί αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και οι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί το έργο. Ο Κωνσταντινίδης κατέστησε σαφές για άλλη μια φορά τη θέση του κονσόρτσιουμ, ότι πρέπει η υλοποίηση να αφορά όλο το ΟΑΚΑ και όχι κομμάτια αυτού.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίζεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι θα ήταν ιδανικό αυτό το σενάριο, αλλά το ζήτημα είναι αν μπορεί να γίνει. Με λίγα λόγια η Πολιτεία θέλει να προχωρήσει το πρότζεκτ αλλά φοβούνται ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει από το ΣτΕ. Έτσι ζητούν από το κονσόρτσιουμ να συνεχίσουν τις οικονομοτεχνικές μελέτες για να μπορούν να συζητηθούν και οι υλοποιήσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button