Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Σάμι Μάε της Φερεντσβάρος»

Σύμφωνα με Ούγγρο δημοσιογράφο η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στη Φερεντσβάρος για τον 26χρονο Βελγομαροκινό κεντρικό αμυντικό Σάμι Μάε. #stoiximan_slgr #aekfc #

Σύμφωνα με Ούγγρο δημοσιογράφο η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στη Φερεντσβάρος για τον 26χρονο Βελγομαροκινό κεντρικό αμυντικό Σάμι Μάε.

Όπως υποστηρίζει ο Ούγγρος δημοσιογράφος Μπέντσε Μπότσακ, η ΑΕΚ είναι η ελληνική ομάδα που ακουγόταν ότι ενδιαφερόταν για τον Σάμι Μάε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Φερεντσβάρος για τον Μάε, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει, αλλά η ουγγρική ομάδα επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Όπως προσθέτει στο twitter, ο Ούγγρος ρεπόρτερ για τον Μάε ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες.

Ο Μάε τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις με τη Φερεντσβάρος, στην οποία ανήκει από το 2021, όταν και μεταγράφηκε από τη Σεντ Τρούιντεν. Δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στον ουγγρικό σύλλογο.

Ο Μάε είναι διεθνής με την Εθνική του Μαρόκο, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σταντάρ Λιέγης και Μάαστριχτ. Έχει ύψος 1,88μ. και είναι δεξιοπόδαρος.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button