FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν τον κέρδιζε… στο φιλικό!(pics)

Λίγους μήνες πριν ο ΠΑΣ Λαμία αγωνιζόταν στο Καρπενήσι κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το pregame του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΣ Λαμία συνεχίζεται, με ένα πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων:

Το φιλικό του καλοκαιριού

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΣ Λαμία και ο Λεβαδειακός πραγματοποιήσαν την βασική προετοιμασία τους στο Καρπενήσι…

Μάλιστα, δόθηκε και ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε επικρατήσει πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0.

Το γκολ για τον ΠΑΣ είχε πετύχει ο Ματέι Πόντλογκαρ, στο 35΄της αναμέτρησης.

Θυμηθείτε τις φάσεις του παιχνιδιού:

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΠΑΣ Λαμία έδειξε καλή εικόνα με Λεβαδειακό και κέρδισε 1-0 παρουσία και φιλάθλων του. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε στο 35ο λεπτό ο Σλοβένος Ματέι Ποντλόγκαρ μετά από λάθος στην άμυνα των Βοιωτών.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Σάρλες – ο Βραζιλιάνος φορ δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ – και οποίος έκανε ένα καλό σουτ, αλλά ο Σωτηρίου (αντικατέστησε τον Ναμάσκο) αντέδρασε σωστά. Οι Μπάμπης Τεννες και Ζοσέ Ανιγκό χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους. Στο μεταξύ στο Καρπενήσι έφτασε και ο Μπραντάο και είδε τον αγώνα και ενώ θα περάσει από εξετάσεις για να υπογράψει στον Λεβαδειακό.
Ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 72ο λεπτό όμως το τέρμα της ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ματθαίος Καψάσκης πάσαρε στον Λέοναρντ Σένκα, ο οποίος με την σειρά του τροφοδότησε τον Στέλιο Βασιλείου που σούταρε, ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια σωτήρια και στην επαναφορά το γκολ που πέτυχε ο Ματθαίος Καψάσκης υποδείχτηκε ως οφσάιντ από τον β’ βοηθό Θοδωρή Κατσαρό και έτσι δεν μέτρησε ποτέ.
Για τον ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησαν:Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Ποντλόγκαρ, Μπλάζιτς, Βουό και Μπουλούλης. Έπαιξαν επίσης και οι: Παπαργυρίου, Μανιάς, Τσέλιος, Όμο, Πατσαρούχας, Κααγιάννης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Σάρλες, Φράγκος και Παπαδόπουλος.
Λεβαδειακός:Ναμάσκο(46΄Δασκαλάκης), Τόπι(46΄ Χατζηλάμπρος), Ζαραδούκας (46΄ Μάγκας), Τριποτσέρης (46΄ Τσαμπούρης), Μεντί(46΄ Καψάσκης), Καραχάλιος (46΄ Σένκα), Νιάσε(46΄ Τζαφάρ), Γιουσούφ (46΄ Μόισε), Τόνι Σιλβα(46΄ Βασιλείου), Μπελγκαζαουνί(46΄ Καλτσάς) και Γιακουμάκης (46΄ Ζεζίνιο).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button