FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το διαρκείας… να είναι το όπλο του!

Ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία θα πρέπει να δείξει του χρόνου τη δύναμή του.

Στη φετινή SuperLeague συνολικά «κοπήκανε» περίπου 949.000 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 29.109 ήταν του ΠΑΣ Λαμία.

Αριθμός, ο οποίος για νεοφώτιστη ομάδα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος, ειδικά αν τσεκάρεις και τους αριθμούς των εισιτηρίων ομάδων που βρίσκονται χρόνια στη SuperLeague.

Για παράδειγμα, η Λαμία φέτος έφτασε κοντά στα 30.000 εισιτήρια την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη (ομάδες οι οποίες τερμάτισαν πολύ ψηλά) βρίσκονται πολύ πιο κάτω από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μέσος όρος εισιτηρίων στο ΔΑΚ Λαμίας ήταν 1.941, περίπου δηλαδή 2.000 εισιτήρια. Το θέμα είναι πως τα φετινά διαρκείας δεν τα πήγαν και τόσο καλά, αναλογικά με την δυναμική της ομάδας.

Θες οι κακές επιλογές της διοίκησης, θες οι μη πραγματοποίηση μεταγραφών, έφεραν τον αριθμό των διαρκείας της «κυανόλευκης» ομάδας αρκετά χαμηλά, με τον κόσμο της ομάδας να αδικεί τη δυναμική του… αρκετά.

Κακά τα ψέματα, η Λαμία έχει κόσμο, έχει μάλιστα πιο πολύ κόσμο από αρκετές επαρχιακές ομάδες και την επόμενη σεζόν θα πρέπει αυτό να φανεί.

Το μπάτζετ όπως φαίνεται θα πέσει αισθητά, τα τηλεοπτικά δεν θα δώσουν μεγάλη οικονομική ανάσα στην ομάδα με αποτέλεσμα να μειωθεί και η ποιότητα στο ρόστερ.

Εδώ, θα πρέπει να έρθει ο κόσμος του ΠΑΣ να δείξει για ακόμη μία χρονιά την στήριξή του στην ομάδα, παίρνοντας διαρκείας βοηθώντας έτσι όσο πιο πολύ γίνεται την ΠΑΕ να «σταθεί» σε ένα πρωτάθλημα το οποίο ενδιαφέρεται δυστυχώς μόνο για τις top-4 ομάδες, οι οποίες δεν έχουν καν οικονομικό πρόβλημα.

Στόχος της διοίκησης είναι φέτος τα διαρκείας να φτάσουν τα 3.000, στόχος ο οποίος δεν είναι δύσκολος αν συσπειρωθεί ο κόσμος και συνεχίσει την στήριξη στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button