Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

«Δεν ξέρω αν με Ματίς είναι ο τελευταίος αγώνας μου»

Ο Μάνι Πακιάο επιστρέφει στα ρινγκ, καθώς στις 15 Ιουλίου θ’ αναμετρηθεί με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή μεσαίων βαρών, Λούκας Ματίς.

Ο «Πάκμαν», όπως είναι το παρατσούκλι του, σε συνέντευξη του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι αυτό το ματς το τελευταίο στη (σπουδαία) καριέρα του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ολα θα εξαρτηθούν από τη μάχη με τον Ματίς. Εκεί θα φανεί αν μπορώ να συνεχίσω για μερικούς ακόμη αγώνες ή αν θα πρέπει να αποσυρθώ», δήλωσε σχετικά ο 39χρονος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών από τις Φιλιππίνες, ο οποίος είναι ο μοναδικός στην Ιστορία που έχει κατακτήσει ένδεκα παγκόσμιους τίτλους (εννιά φορές, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής) και μάλιστα ο μόνος, που έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες. Συνολικά ο Πακιάο έχει 59 νίκες σε 67 αγώνες.

Ο Ματίς, με 39 νίκες -36 από τις οποίες με νοκ άουτ- και τέσσερις ήττες, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν νίκησε τον Ταϊλανδό, Τερασάι Σίτμορσενγκ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button