ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας

Έτσι είδε την ισοπαλία με τα Τρίκαλα η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία...

O ΠΑΣ Λαμία προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας καθώς στη φάση των «16» του θεσμού απέκλεισε τα Τρίκαλα. Στη ρεβάνς του ΔΑΚ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και σε συνδυασμό με το υπέρ των “κυανόλευκων” 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα πέρασαν στους «8» της φετινής διοργάνωσης.

Ο Μπιανκόνι άνοιξε το σκορ στο 11΄ εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος λίγα λεπτά πριν σε μαρκάρισμα του Ντόση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 33΄ με τον Πέλκα να κάνει κάνει το σουτ την μπάλα να βρίσκει στο Βύντρα, να αλλάζει πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Κάχριμαν για το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπαχανάκ (24’ Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Δημούτσος, Τάιρον (72΄ Βλαχομήτρος), Βύντρα, Ρόμανιτς (78΄ Μπουλούλης), Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης (76΄ Λώττας), Γρηγορόπουλος (60΄ Βέρτζος), Πέλκας, Τσίπρας, Σταματής (68΄ Τεγούσης).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button