Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μπουφόν!

Το παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα θα είναι το τελευταίο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τη φανέλα της Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τζένοα, η Γιουβέντους έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ματία Περίν. Σε δηλώσεις του ο Ενρίκο Πρετσιόζι τόνισε: “Η Γιουβέντους περίμενε να ακούσει τα τελευταία λόγια του Μπουφόν, μέχρι να κινηθεί για να αποκτήσει τον Περίν. Αναμένεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις.

Η επιθυμία του τερματοφύλακα μας είναι ξεκάθαρη. Θέλει να φύγει και ξέρει ακριβώς τον προορισμό. Ο Ματία έχει πάρει την απόφαση του, αλλά δεν θα υπάρξουν δημοπρασίες. Τα χρήματα που ζητάμε είναι δεδομένα”.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα που ζητάει η Τζένοα είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον Περίν να μετράει φέτος 37 συμμετοχές. Σημειώνεται πως ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό τον Ιούνιο του 2017, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 173 ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button