Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έκλεισε ιδανικά τη σεζόν η Θέλτα

Με τεσσάρα επί τη Λεβάντε (4-2) ολοκλήρωσε τη χρονιά η Θέλτα…

LA LIGA-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 4-2

Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Ιδανικό φινάλε στη σεζόν για τη Θέλτα που επικράτησε με 4-2 της Λεβάντε.

Η Λεβάντε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11ολεπτό ο Ροσίνα γύρισε όμορφα έξω από την περιοχή και με σουτάρα έκανε το 0-1. Όμως στο 30’ ο Άσπας έκανε όμορη ενέργεια και σέντρα από δξειά και ο Μάξι Γκόμες από κοντά ισοφάρισε ενώ στο 34’ ο Κόκε είπε όχι σε πλασέ του Χοθαμπέδ.  Στο επόμενο λεπτό ο Βας βρέθηκε μόνος με τον Κόκε, αλλά πλασάρε μόλις άουτ και στο 41’ oΧοθαμπέδ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Άσπας από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

Η Θέλτα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό, ο Τσέμα έκανε τρομερό λάθος στα δεξιά, ο Μάξ Γκόμες έκλεψε κι έκανε το γύρισμα και ο Άσπας εξ επαφής πλάσαρε για το 3-1. Στο 52’ το πλασέ του Άσπας από δεξιά έφυγε λίγο έξω και στο 59’ ο Κάστρο από κοντά δεν βρήκε για λίγο την μπάλα ενώ στο 63’ μετά από κόρνερ του Βας, ο Μάξι Γκόμες με κεφαλιά έκανε το 4-1. Στο 66’ η κεφαλιά του Βας πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 67’ και 68’ ακυρώθηκαν σωστά γκολ των Βας και Πατσίνι.

Και στο 74ο λεπτό ο Καμπάνια έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μοράλες με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 4-2.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Ρονκάλια, Γιόνι Κάστρο (66’ Μαζάν), Μάγιο, Χοθαμπέδ (86’ Μολίνα), Βας, Σέρχι Γκόμεθ, Λομπότκα, Ραντόγια, Άσπας (67’ Μπογέ), Μάξι Γκόμες

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κόκε, Πέδρο Λόπεθ, Λούνα, Τσέρμα, Ροσίνα (75’ Φαχάντ), Καμπάσο, Καμπάνια, Μοράλες (75’ Μπάρντι), Λούκιτς, Σαντίκου (59’ Πατσίνι), Ζέισον

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button