Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Μπάμπελ ανέλαβε τους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς

Ο Μάρκους Μπάμπελ είναι ο νέος προπονητής των Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, καθώς ο σύλλογος από την Αυστραλία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει καθήσει στο παρελθόν στον πάγκο της Στουτγκάρδης, της Χέρτα Βερολίνου, της Χοφενχάιμ και της Λουκέρνης, αναλαμβάνει την αποστολή να οδηγήσει τους Γουόντερερς σε νέες επιτυχίες. Και αυτό γιατί η ομάδα, η οποία ιδρύθηκε το 2012, κατέκτησε το 2014 το Champions League, ενώ έφτασε τρεις φορές (2013, 2014, 2016) στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας στις πρώτες τέσσερις σεζόν της «ζωής» της.

Ο πρόεδρος των Γουόντερερς, Πολ Λέντερερ, δήλωσε ότι ο Μπάμπελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της: «Στους επόμενους 18 μήνες θα έχουμε τελειώσει τις νέες προπονητικές εγκαταστάσεις μας, το νέο στάδιό μας θα είναι ανοιχτό και ο σύλλογός μας θα είναι έτοιμος να κάνει άλλο ένα γιγαντιαίο άλμα. Το να έχουμε έναν προπονητή όπως ο Μάρκους να εμπλέκεται με αυτό το σύλλογο θα μας καταστήσει μια δύναμη σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς προσπαθούμε να κατακτήσουμε τρόπαια, να επιστρέψουμε στο Champions League Ασίας και να κάνουμε μια δήλωση, όχι μόνο στην Αυστραλία, αλλά διεθνώς, ως ποδοσφαιρικός σύλλογος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button