Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Παθολογικός ψεύτης»

Οι σημερινές (19/5) τοποθετήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου σε δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Βελιγράδι για το φάιναλ φορ της Euroleague, και οι οποίες αφορούσαν τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έφεραν το ξέσπασμα του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» αποκάλεσε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «παθολογικό ψεύτη» τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, ενώ αποκάλυψε ότι η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε δύο νέες τιμωρίες σε βάρος του: ετήσια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της διοργάνωσης και πρόστιμο 410.000 ευρώ.

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, όπως διαφαίνεται από την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, θεωρούν ότι ο Μπερτομέου ξεπέρασε τα… όρια με την τοποθέτησή του περί απόρριψης της συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία κυρίων, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και όλα να συζητηθούν μετά το φάιναλ φορ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξετυλίγει σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram το ιστορικό των συζητήσεων με τον Τζόρντι Μπερτομέου, επισημαίνοντας τη μεταξύ τους συμφωνία για… εκεχειρία και επαναδιαπραγμάτευση μετά το φάιναλ φορ.

Γι` αυτό άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε δημοσιοποιήσει το περασμένο διάστημα τις νέες «καμπάνες» που είχαν επιβληθεί από την Euroleague και το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έκανε καμία αναφορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Η σημερινή τοποθέτηση, όμως, του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου και πλέον τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button