FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Γιαννακόπουλος και άλλοι δύο για τη Λαμία»

Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΣ Λαμία και ήδη τα ρεπορτάζ έχουν αρχίσει να αναφέρουν ονόματα.

Η Λαμία έχει μείνει χωρίς τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης σεζόν και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθούν παίκτες για τον «άσσο». Ο Πίτκας έλυσε το συμβόλαιό του, ο Παπαδόπουλος υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης και ο Μελίσσας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετέφερε στο περιβάλλον του ότι θα αποκτηθούν τρεις γκολκίπερ. Πάντως, προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή.

Ο Μπάμπης Τεννές βρίσκεται stand by, καθώς η περίπτωση της Δόξας Δράμας δεν προχώρησε. Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις για ανανέωση και ως το τέλος Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Ο 65χρονος κόουτς έχει παραδώσει τη λίστα με τις εισηγήσεις του ανεξαρτήτως αν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο Τεννές έχει εισηγηθεί προσωπικά για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα και είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στη Λαμία, αν μείνει ο προπονητής.

πηγή: to10.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button