Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βιεϊρά για Νις!

Ο Πατρίκ Βιεϊρά φέρεται να είναι ο επικρατέστερος, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νις σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικής εφημερίδα.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Νις ο Λουσιάν Φαβρ αποτελεί παρελθόν, καθώς ο ίδιος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Γερμανία και την Ντόρτμουντ.

Ωστόσο η ομάδας της Νίκαιας φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Equipe” αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με τον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι αυτός έχει συμβόλαιο με την  New York City μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.

Ενδιαφέρον για τον 41χρονο κόουτς είχε δείξει και η Άρσεναλ για να αποτελέσει διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την νοοτροπία των «κανονιέρηδων», ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ως τεχνικός της  New York City ο Βιεϊρά μετρά 39 νίκες, 21 ισοπαλίες και 26 ήττες, ενώ μεταξύ άλλων διετέλεσε προπονητής σπουδαίων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων όπως οι Λάμπαρντ, Βίγια και Πίρλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button