Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Daniel Rojo: Ο πρώην σωματοφύλακας του Μέσι έχει 500 ληστείες στην…πλάτη!

Για να γίνεις… σκιά του Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να έχεις…εκτόπισμα και να είσαι «αλεπού» της νύχτας.

Πριν από μερικά χρόνια όταν έγινε η «έκρηξη» δημοτικότητας του Αργεντινού σταρ της Μπαρτσελόνα η διοίκηση της ομάδας έδωσε δουλειά στον Daniel Rojo.

Ένας άντρας γνωστός στην νύχτα της Βαρκελώνης με βαρύ ποινικό μητρώο και 500 ληστείες. Αυτός ο τύπος λίγα χρόνια μετά έγραψε βιβλίο με τα κατορθώματα του αλλά και την εμπειρία του ως σωματοφύλακας του Μέσι.

«Έχω ληστέψει 500 τράπεζες. Ήμουν εθισμένος στην γκλάμουρ ζωή με ακριβά ρούχα και ναρκωτικά. Ξεκίνησα τις παρανομίες στα 15 και ύστερα έγινα επαγγελματίας ληστής!

Το 1997 αποφάσισα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Το 2006 η Μπαρτσελόνα μου ανέθεσε να προσέχω τους παίκτες και να τους ακολουθώ στα nightclubs ώστε να μην ξεφεύγουν. ΄

Ενας από αυτούς ο Μέσι που ήταν ταπεινό παιδί. Όταν κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου, άρχισα να του εξιστορώ τι έχω κάνει στην ζωή μου.

Έπαθε σοκ διότι εκτός από την μπάλα δεν είχε ασχοληθεί με κάτι άλλο. Ούτε γυναίκες δεν τον άφηναν να έχει.Πρόσφατα τον συνάντησα σε ένα εστιατόριο. Φάγαμε μαζί και αντιστρέψαμε τους ρόλους αφού αυτή την φορά με πήγε εκείνος σπίτι», λέει ο μπαρουτοκαπνισμένος Rojo.

πηγή: beastmode.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button