FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον από τη Λαμία για Θανάση και Βασίλη Καραγκούνη!

Τις περιπτώσεις των Θανάση και Βασίλη Καραγκούνη φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους δύο Λαμιώτες να έχουν «βαρύ» βιογραφικό.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Την περίπτωση των δύο Φθιωτών αδερφών Βασίλη και Θανάση Καραγκούνη εξετάζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Λαμία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει αρχίσει ήδη και παρόλο που το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, γίνεται μια προεργασία για την στελέχωση του ροστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ η Λαμία ενδιαφέρεται για την περίπτωση των Θανάση και Βασίλη Καραγκούνη. Δύο παιδιών με καταγωγή από την Λαμία που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της πόλης.

Ο Θανάσης Καραγκούνης αγωνίζεται από το 2014 στην Ολλανδία και την Τσβόλε από την οποία μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Από την άλλη ο Βασίλης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ηρακλή, φέτος δεν είχε ομάδα με αποτέλεσμα τον περασμένο Απρίλιο να δοκιμάσει την τύχη του στην Λιθουανία για λογαριασμό στην Σούντουβα Μαριγιάμπολε όπου και συμμετείχε σε κάποια δοκιμαστικά. Εν τέλει δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας και παραμένει ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας έχει τονίσει αρκετές φορές πως η Λαμία πρέπει να στηριχθεί στους γηγενείς ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό προέκυψε και το ενδιαφέρον για τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Για το ενδιαφέρον της Λαμίας και την προοπτική να αγωνιστεί με την ομάδα της πόλης του στην Super League  μίλησε στον Fm1 και την εκπομπή “Αθλητικό Πανόραμα” ο Βασίλης Καραγκούνης.

«Έχουμε ακούσει και οι δύο για το ενδιαφέρον. Σίγουρα πάνω από όλα θα μας ενδιέφερε πρώτα από όλα για να τιμήσουμε τον τόπο μας αλλά και εξ ολοκλήρου θα ήταν μεγάλη τιμή και για εμένα και για τον αδερφό μου να παίξουμε στην Super League με την φανέλα της Λαμίας.» δήλωσε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός για να συμπληρώσει:

«Ξεκινήσαμε από την Λαμία. Εκεί μεγαλώσαμε και κάναμε τα πρώτα μας βήματα. Θα ήταν τιμή μας να κάνουμε συζητήσεις και γιατί όχι αν βρίσκαμε μια κατάλληλη φόρμουλα να καταλήγαμε σε συμφωνία».

Από την άλλη ο αδερφός του Θανάσης φέρεται πως είπε:
«Αν τα βρούμε δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στην Λαμία και την πόλη μου».
πηγή: lamiaragate3

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button