Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στην Σκανδιναβία, μονό στο 4.30 στην Ιταλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ έκαναν αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Premier League μετά τις νίκες τους επί των Νόριτς και Νιούκαστλ, αντίστοιχα, στις δύο αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Τα «σφυριά» πέρασαν εμφατικά με 4-0 από το «Κάροου Ρόουντ», με τον Μιχάιλ Αντόνιο να κάνει «πόκερ» σκοράροντας όλα τα γκολ της ομάδας του. Ταυτόχρονα, με την ήττα της η Νόριτς έγινε η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ενώ στην Premier League είχαμε και δυο τραυματισμους, εναν για την Μάντσεστερ Σίτι και έναν για την Τσέλσι. Ο τραυματισμός που υπέστη ο άτυχος Σέρχιο Αγκουέρο στο μηνίσκο, θα τον αφήσει εκτός για κάποιο διάστημα ακόμα. Και έτσι, στον επαναληπτικό αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την «βασίλισσα», για τη φάση των «16» του Champion League,  ο Αργεντινός άσσος, θα είναι απών.

Ενώ ο τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο ο 19 χρόνος ποδοσφαιριστής Μπίλ Γκίμουρ της Τσέλσι, θα του στερήσει την αγωνιστική δράση, για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Επομένως, ο ταλαντούχος μέσος των «μπλε», χάνει την υπόλοιπη σεζόν, πράγμα που αποτελεί απώλεια, για την Τσέλσι.

TAMEIO η χθεσινή μας πρόταση σε Νορβηγία και Ιταλία σε απόδοση τριπλασιασμού.

➡️ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
1Χ & Over 2.5 ✅

➡️ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ
3-6 Goal ✅

Στοιχηματικά σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις συνολικά σε μια Σκανδιναβική δυάδα όπως κάθε Κυριακή το τελευταίο διάστημα αλλά και ένα μονό αποδεκτό από την Serie A και το ντέρμπι ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν.

ΔΥΑΔΑ

(18:30) ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΤΕΝ

(19:00) ΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

(22:45) ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button