FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κυανόλευκη αυτοκτονία» στα τελευταία λεπτά!

Παράταση στην αγωνία της παραμονής για τον ΠΑΣ Λαμία… Δεν έφτανε τελικά η γκολάρα του Τάσου Καραμάνου.

Για την 24η αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΔΑΚΛ.

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο ΔΑΚΛ για την 24η αγωνιστική της SuperLeague.

Ο Καραμάνος άνοιξε το σκορ στο 55΄μετά από ωραία ενέργεια του Βάντερσον, αλλά δυστυχώς τα Γιάννινα εντελώς άδικα έφεραν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Κάστρο στο 86΄…

Το ματς:

Στο παιχνίδι πιο δυνατά μπήκε ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος κυρίως από τα δεξιά με τον Σκόνδρα και τον Καραμάνο προσπάθησε να απειλήσει στα πρώτα λεπτά.

Αρκετά δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να επιλέγει τις επιπλήξεις από τις κίτρινες κάρτες.

Πρώτο σουτ του αγώνα και πρώτη καλή φάση από τον Φακούντο Μπερτόλιο, στο 13΄με τον Αργεντινό να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Νεόφυτου.

Τεράστια ευκαιρία στο 15΄για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπεχαράνο έκανε χέρι περίπου τέσσερα μέτρα μακριά από την περιοχή του Σαράνοφ, ο Παπαπέτρου έδωσε το φάουλ το οποίο εκτέλεσε απευθείας ο Πάντελιτς. Η μπάλα αφού χτύπησε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Σέρβου γκολκίπερ.

Στο 22΄ο Αθανασιάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάνος πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους στέλνοντας τη μπάλα κατευθείαν προς το τέρμα του Σαράνοφ. Ο Σέρβος γκολκίπερ όμως για ακόμη μια φορά απέδειξε το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι και με εκπληκτική απόκρουση είπε «όχι» στον Έλληνα σέντερ φορ.

Στο 43΄ο Μπερτόλιο έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Καραμάνο, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε τη σέντρα «ξυράφι» όμως ο Πίτι δεν κατάφερε προ κενής εστίας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε δυνατές μονομαχίες και κυρίως πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ανήκε στη Λαμία η οποία κέρδισε ένα φάουλ από τα αριστερά. Ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση, έφερε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Ιωαννίνων, όπου εκεί πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους ο Καρυπίδης αλλά η μπάλα πέρασε πλάγια μακριά.

Στο 55΄και από μία φάση που έμοιαζε χαμένη, ο Μπεχαράνο βγάζει αριστερά στον Βάντερσον, ο αριστερός μπακ της Λαμίας έβγαλε εκπληκτική σέντρα και ο Τάσος Καραμάνος με ανεπανάληπτη κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0! Απίστευτη φάση για την ομάδα της Λαμίας, η οποία αποδεικνύει πως άξια παραμένει και αυτή την χρονιά, όπως όλα δείχνουν, στη SuperLeague.

Η Λαμία συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, πίεση ψηλά, γρήγορες αντεπιθέσεις και επικίνδυνες σέντρες.

Εκπληκτική ενέργεια από τον Λέο Μπατίστ, ο οποίος πέρασε τον Δημούτσο, σούταρε ολομόναχος αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Αντέτζο ο οποίος μετά απομάκρυνε κιόλας τον κίνδυνο.

Στο 86΄όμως η άμυνα της Λαμίας αυτοκτόνησε κυριολεκτικά καθώς ο Φάντι Κάστρο με κεφαλιά κέρδισε πέντε ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων και έγραψε το τελικό 1-1. Μια φάση πραγματοποίησε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν το γκολ…

Πολύ άδικο το σημερινό αποτέλεσμα… Η Λαμία μπορούσε σήμερα να κάνε ένα καθοριστικό βήμα για την γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία όμως κάτι δεν ήρθε και η αγωνία πλέον παίρνει παράταση…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρα, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πίτι, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Ασούμπρε, Τομάς, Επστάιν, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κάστρο, Βιντάλ, Μανός, Πάντελιτς, Κάργας.

Αναπληρωματικοί: Βελλίδης, Λίλα, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Ευαγγέλου, Μπατίστ, Νάουμετς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button